Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 03:17

Болехівська бібліотека для дітей

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Хто сьогодні побував на сайті
Головна » 2014 » Квітень » 11 » Всеукраїнський тиждень дитячого читання в бібліотеці для дітей
13:16
Всеукраїнський тиждень дитячого читання в бібліотеці для дітей

     Щороку, коли на дворі починається весна, дитячі бібліотеки України проводять «Всеукраїнський тиждень дитячого читання». У перенасичений інформацією час свято набуває особливого значення: допомагає дітям відчути радість спілкування з книгою, нагадує дорослим про значення друкованого слова у дитинстві, привертає увагу до проблем дитячого читання. Як свято - Тиждень дитячого читання із дуже давніми традиціями сьогодні не лише не втратило свого значення, але й набуло особливого змісту для кожного учасника, від дворічного малюка, який пробує книжку «на зуб», до солідних «живих» класиків дитячої літератури.

В рамках цього Тижня бібліотекарі готують різноманітні цікаві заходи для юних читачів: прем’єри цікавих книг, різноманітні конкурси, вікторини, знайомства з цікавими людьми, книжково-ілюстративні виставки на різну тематику. Все це робиться для того, щоб зацікавити маленького читача, привити йому любов до книги та читання. Саме дитяча книга несе мудре, розумне, добре слово дітям, які в майбутньому можуть стати великими вченими, винахідниками, письменниками.

Цікаво та змістовно провели своє дозвілля юні читачі у стінах Болехівської бібліотеки для дітей. «Всеукраїнський тиждень дитячого читання» розпочався представленням виставки-агітації «Книги, якими захоплювались наші батьки», яка зацікавила юних користувачів. З учнями 2-Г класу (перша вчителька Тимків Т. Б.)ЗОШ №1, була проведена гра-вікторина «Впізнай мене», а з учнями 2-Б класу (перша вчителька Гутак Л. Ф.) пройшов ерудит-конкурс «Знавець казок». Заходи пройшли в атмосфері спілкування, пізнання, радісних посмішок. Учні показали вміння, спритність і ерудованість у цікавих конкурсах, розвагах, а також проявили свої знання казок, їх героїв. Книголюби розповідали про свої перші і улюблені книжечки. Наші діти мають жити у світі краси, гри, казки, музики, літератури, малюнка, фантазії, творчості. Учні-читачі завзято змагалися за звання кмітливих, розумних. Всі відвідувачі бібліотеки з цікавістю розглядали презентацію дитячих малюнків: «Читаємо-малюємо», представлена нашими читачами.

Тиждень дитячого читання залишається найпопулярнішим святом дітей, сприяє розширенню літературного кругозору учнів, об’єднанню дітей з різними інтересами, формуванню культури читання, адже книга творить Людину, допомагає у навчанні, пробуджує мрію, прикрашає наше життя і робить його змістовним.

 


  

 

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 912 | Додав: dream | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Чи знаєш ти крилаті вирази Т.Г.Шевченка?
Всього відповідей: 7

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz