Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 21:11

Болехівська бібліотека для дітей

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Хто сьогодні побував на сайті
Головна » 2013 » Квітень » 29 » Проект «Україна читає дітям»
17:16
Проект «Україна читає дітям»

З давніх часів людство цінувало книги, як найбільший скарб у світі . Крокуючи з нею, людина зростає інтелектуально, розвивається духовно і морально.

Для Болехівської бібліотеки для дітей уже стало традицією проводити зустрічі в рамках проекту «Україна читає дітям». Для спілкування з читачами колектив бібліотеки запрошує видатних людей Болехівщини, які розповідаю про вплив книги на їхнє життя, діляться спогадами про першу прочитану ними книгу.                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

   На зустріч в рамках проекту «Україна читає дітям» колектив бібліотеки для дітей запросив чарівну,розумну,талановиту людину – Олексин Анну Дмитрівну. Читачам, учням першої вчительки  Досяк І.М. ( 3 – Б класу ЗОШ №1) гостя розповіла про надзвичайні краєвиди тих міст де вона побувала, про перші прочитані книги. Неабияке враження діти отримали від продекламованих Анною Дмитрівною віршів, які вона сама написала для маленьких читачів. Дуже цікаво було спостерігати як з кожною лінійкою вірша  міняються вирази обличчя слухачів, як то сміються їхні оченята, то здивовано збільшуються чи тривожно дивляться на автора. Вірші дуже сподобались учням, бо вони цікаві  і повчальні , легкі для читання та запам’ятовування . Після прослуханих віршів діти наввипередки задавали гості запитання. Ці запитання в основному  були про творчий шлях Анни Дмитрівни:чи легко писати,що спонукало її на написання оповідань та віршів для дітей,які книги любить сама Анна Дмитрівна, що відчуває, коли пише і багато інших запитань . Діти спільно вирішили, що такі твори обов’язково повинні бути надруковані ,щоб всі бажаючі мала можливість  їх прочитати.

На закінчення  учні подякували Анні Дмитрівні за таку цікаву , змістовну зустріч, а Пиріг Я. та Меленевич М. побажали від усіх однокласників здоров’я,  невичерпної творчої енергії та дружньої підтримки. Від зустрічі третьокласники отримали великий заряд енергії, радості, який передала їм Анна Дмитрівна - людина з якою спілкуючись, відчуваєш особливе тепло і любов.

 

Переглядів: 1046 | Додав: dream | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Ти декламуєш твори Тараса Шевченка напам’ять?»
Всього відповідей: 3

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz