Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 01:45

Болехівська бібліотека для дітей

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Хто сьогодні побував на сайті
Головна » 2016 » Березень » 29 » Мандруємо до книжкової країни
19:51
Мандруємо до книжкової країни

Безмежна сила книги. Без неї людина Сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає  залучати  до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній  смак і самостійність суджень дітей. У зв’язку з цим бібліотека приділяє велику увагу пошуку активних форм пропаганди літератури, які забезпечують формування у школярів щоденної потреби в читанні книг, роботі з ними.

Саме з цією метою в дитячій бібліотеці було організовано  пізнавально-оглядову екскурсію під назвою «Мандруємо до книжкової країни». До  бібліотеки для дітей завітали маленькі гості, учні 1 –х класів разом зі своїми учителями. Дітей ознайомили з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, що представлені у бібліотеці. Також бібліотекар познайомила дітей з правилами користування книгою та бібліотекою, розповіла їм про абетковий та систематичний каталог, ознайомила з тематичними  полицями дитячого фонду, а також проінформувала про нові надходження літератури для дітей.  Цікавим,захоплюючим доповненням екскурсії стала захоплююча вікторина «Чи знаєте ви казку?» . Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Діти,які побували на екскурсії мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжки додому. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія,про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.

  Тож, запрошуємо усіх бажаючих маленьких читачів  та їхніх батьків до нашої бібліотеки, де кожен знаходить для себе потрібну інформацію. Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас! Ласкаво просимо!

Л. Долішня

бібліотекар чит. зали

міської бібліотеки для дітей

Переглядів: 595 | Додав: dream | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Чи знаєш ти, що 2014 рік оголошено Роком Тараса Шевченка?
Всього відповідей: 3

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz