Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 00:57

Болехівська бібліотека для дітей

Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Хто сьогодні побував на сайті
Головна » 2018 » Січень » 03

В народі говорять: «Зима прийшла і свята привела». І дійсно: взимку майже щодня – свято. У цю чарівну пору, коли сніг вже давно вкрив своєю ковдрою вулиці міста, коли чудернацькі коштовні візерунки прикрашають вікна осель, у нашій країні починається цикл зимових свят, які пов’язані з великою кількістю традицій та народних звичаїв. Болехівська міська бібліотека для дітей запросила юних користувачів, учнів 2-А класу ЗОШ № 1 зі своєю вчителькою Тимків Т. Б., до народознавчої подорожі “Кришталеве мереживо зимових свят”, мета якої – ознайомити читачів із народними зимовими святами та обрядами, виховувати почуття поваги до збережених традицій і звичаїв рідної України, почуття національної свідомості та гордості, любові до Батьківщини. Діти здійснили пізнавальну мандрівку в далеку минувшину укра ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 352 | Додав: dream | Дата: 03.01.2018 | Коментарі (0)

Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити, розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів. До  бібліотеки для дітей завітали гості, яких давно чекали. Учні 3-А та 3-Б класів ЗОШ№ 2. Як приємно пройтись вулицями рідного міста з своїми однокласниками! А особливо, коли ти йдеш у гості. І не просто у гості, а до д ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 396 | Додав: dream | Дата: 03.01.2018 | Коментарі (0)

Щороку, як тільки календарний поріг переступає жовтень ми відзначаємо чимало важливих дат. Це – День козацтва, День захисника України, свято – Покрови Пресвятої Богородиці. А ще цьогоріч, 14 жовтня, виповнюється 75 років створення Української Повстанської Армії (УПА), та 110 років від дня народження головнокомандувача Української повстанської армії, голови Секретаріату Української Головної Визвольної Ради Романа Шухевича. З нагоди цих свят місто проводить багато тематичних заходів. Болехівська міська бібліотека для дітей, у переддень свята, з метою національно-патріотичного виховання молоді, провела урок мужності «Захисники вітчизни - гордість народу». Запрошені, учні 9-А класу ЗОШ №1 разом із учителем істо ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 557 | Додав: dream | Дата: 03.01.2018 | Коментарі (0)

Мова – найбільший скарб будь – якого народу, його душа, його гордість. Для нас рідною мовою є українська. Вона співуча, мелодійна, багата. Вона, мов кринична вода, яку черпаєш, а їй немає ні кінця, ні краю. “Рідна мова дорога людині, як саме життя”,- говорить народна мудрість. Любити, шанувати і плекати свою мову – святий обов’язок кожного українця!9 листопада – в День української писемності та мови – в Болехівській міській бібліотеці для дітей традиційно проходять заходи, присвячені державній, мелодійній, солов’їній, рідній українській мові. Справжніми шанувальниками і знавцями української мови виявилися учні 4-Б класу Болехівської ЗОШ № 1. З великим почуттям гордості за нашу державну мову діти здійснили справжнє «занурення» у цікаві факти про тернистий шлях становлення і ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 354 | Додав: dream | Дата: 03.01.2018 | Коментарі (0)

 

Щорічно в нашій державі проводиться Всеукраїнський тиждень права, що включає в себе день прав людини, який у світі відзначається з нагоди проголошення в 1948 році Загальної Декларації прав людини. Слід зазначити, що Загальна декларація прав людини – це рішення Генеральної Асамблеї ООН, яке є найавторитетнішим джерелом міжнародних норм щодо прав людини.  Отже, щороку, починаючи з 2008 року святкуємо День прав людини, на рівні окремої людини, груп, організацій, установ, підприємств, тощо. Тиждень права супроводжується проведенням заходів з популяризації знань про людські права та Загальної декларації прав людини, з метою запровадження високих правових стандартів, підвищення рівня правоосвітньої культури громадян та створення в Україні сильної, демокра ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 363 | Додав: dream | Дата: 03.01.2018 | Коментарі (0)

«Добре слово, що ясний день» – говорить народне прислів’я. Словом можна висловити, що завгодно: про що думаєш, чого хочеш. Треба тільки вміти правильно ним користуватися щоб тебе зрозуміли і не образились. Нікому з нас не подобається грубе, образливе ставлення до себе. Адже кинуте з самого ранку зневажливе слово може зіпсувати настрій на весь день. І навпаки, привітне слово чи побажання, що супроводжується посмішкою, може підняти настрій.Тому дуже важливо, щоб з малих літ діти набули навичок вихованості і ввічливості. З цією метою 8 вересня у бібліотеці проведено годину ввічливості «Мудрі поради феї Доброти».  Мета масового заходу - формувати у дітей основи культурної поведінки: спонукати дітей до вживання у повсякденні ввічливі слова, привітання, як чемну форму зверн ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 416 | Додав: dream | Дата: 03.01.2018 | Коментарі (0)

Форма входу
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Чи знаєш ти крилаті вирази Т.Г.Шевченка?
Всього відповідей: 7

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz